•  
  •  
  •  

 

 

Контакти

5879 Градина, Община Долни Дъбник
ул."Симеон Йончев" No 2

 

Директор – 063567/467; 0878 657 145

Счетоводство – 063567/222;

 

e-mail: ou_neofitrilski@abv.bg